Teuvo Teräväisen Chicago Blackhawks kaatui Pittsburgh Penguinsille harjoitusottelussa rankkareiden päätteeksi maalein 3-4.

Pittsburgh johti ottelua toisen erän alkuhetkillä 3-1, mutta Chicago kiri tasoihin. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan päätyttyä tasan ratkaisua haettiin rankkareilta.

Chicagon ensimmäinen laukoja Patrik Kane ei saanut kiekkoa pussiin, kun taas Penguinsin Beau Bennett onnistui. Teräväisellä oli mahdollisuus tasoittaa tilanne Chicagon toisena ampujana, mutta suomalainen epäonnistui.

Seuraavina ampuneet Pittsburghin Sidney Crosby ja Chicagon Drew LeBlanc eivät saaneet kiekko reppuun, joten ottelun voitto meni Penguinsille.

Teräväinen sai ottelussa peliaikaa vajaat 17 minuuttia. Pisteitä ei herunut, mutta suomalainen oli joukkueensa paras aloittaja voittoprosentilla 56.