Turun Palloseura on tehnyt sopimukset kolmen pohjoisamerikkalaisen oikealta ampuvan pelaajan kanssa, kertoo seuratiedote.

Joukkueeseen liittyvät keskushyökkääjä Francis Paré, laitahyökkääjä Dan Sexton ja puolustaja Steven Seigo.

26-vuotias Dan Sexton on pelannut NHL:ssä 88 ottelua Anaheim Ducksin riveissä mm. TPS-kasvatti Saku Koivun laiturina. Nopea ja taitava yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut kaksi viimeistä täyttä kautta AHL:ssä ja päätti kauden AHL:n finaaleissa Tampa Bayn farmiseura Syracuse Crunchin joukkueessa. Sextonin sopimus kattaa kauden 2013–2014.

Urallaan AHL:ssä 363 ottelua tehoilla 102+135 pelannut kanadalaissentteri Francis Paré voitti viime kauden päätteeksi AHL:n mestaruuden Detroitin farmijoukkue Grand Rapids Griffinsin riveissä. Myös laiturina pelannut Paré on taitava ja maalinälkäinen pelaaja, joka tekee kuitenkin tunnokkaasti töitä molempiin suuntiin. TPS:ään kärkisentteriksi hankitun 26-vuotiaan Parén sopimus kattaa myös kauden 2014–2015.

22-vuotias Steven Seigo on nuoresta iästään huolimatta valmistunut yliopistosta ja pelannut yliopistosarjassa urallaan 150 ottelua tehoilla 19+56. Kanadalaispuolustaja päätti viime kautensa AHL:ssä Calgary Flamesin farmiseura Abbotsford Heatin riveissä. Hyvin liikkuvan ja kiekollisen Seigon sopimus kattaa kauden 2013–2014, mutta sisältää SM-liigan alkuun asti kattavan try out -pykälän.