Espoon Blues ilmoitti maanantaina kahdesta uudesta sopimuksesta. Joukkueessa pelaavat ensikaudella HIFK:sta hankittu Siim Liivik sekä jatkosopimuksen seuran kanssa tehnyt Juuso Ikonen.

HIFK:ssa monta vuotta pelaamaan ehtinyt Liivik muistetaan voimahyökkääjänä. Samaa roolia häneltä odotetaan myös Espoosta.

– Liivik on vahva joukkuepelaaja, joka on aina pystynyt olemaan parhaimmillaan keväällä. Uskon, että särmää ja kovuutta joukkueeseen tuovalla Liivikillä on potentiaalia nousta seuraavalle tasolle Espoo Bluesissa, urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen kertoi seuran tiedotteessa.

Myös hyökkääjä itse oli mielissään uudesta osoitteesta ja seurasta.

– Blues tunnetaan joukkueena joka ei anna ikinä periksi, ja periksi en anna kentällä itsekään. Uskon, että pelityyli Espoossa on sellainen miten itsekin tykkään pelata, Liivik pohti.

Myös Ikosen jatko on tärkeä osa espoolaisryhmän tulevaisuutta. Vuorinen kertoi odottavansa nuorukaiselta isoa roolia joukkueessa.

– Ikonen on lahjakas nuori pelaaja, jolla on kaikki edellytykset kehittyä huipputasolle ja ottaa joukkueessa entistä isompi rooli tulevalla kaudella.