Puolivälieräsarjassa Tapparan ja HIFK:n välillä jatketaan vähintään viidenteen otteluun, kun HIFK oli parempi maanantain kotiottelussaan lukemin 3-2.

Kamppailun jälkeen Tappara-luotsin Jukka Rautakorven mielessä oli erityisesti heikko ottelun alku, mistä kirvesrinnat pystyivät kuitenkin parantamaan.

– Tiukka maalin pelihän tämä oli. Ihan alussa oltiin vähän kahden kerroksen väellä liikenteessä, mutta sitten parannettiin toiseen erään, joka oli selkeästi meidän. Luotiin maalipaikkoja siinä hyvin, Rautakorpi kertasi SuomiKiekko-sivustolle.

– Kaikki kolme meidän päähän tulleet osumat olivat tietyllä tavalla hämmästyttäviä ja outoja maaleja. Pudotuspelikiekosta kuitenkin puhutaan, niin se on sitä, että pitää ymmärtää ne pienetkin metrit, Rautakorpi jatkoi pohdintaa.

Ottelun päätössummerin jälkeen nähtiin suoranainen joukkomylly, kun useat pelaajat molemmista seuroista ottivat mittaa erilaisissa pystypaineissa.

Kyseisiin tapahtumiin liittyen Rautakorpi ei halunnut suuremmin ottaa kantaa.

– Siellä tapahtui kyllä niin paljon. Mutta kyllä nämä pelit pelaamalla voitetaan. Nuo kähinät ovat kuitenkin pelin ulkopuolisia toimintoja.

Ilari Savonen, Helsinki
Twitter: @ilarisavonen

Missä Tapparan on erityisesti parannettava Rautakorven mukaan sarjan viidettä ottelua varten? Lue siitä myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta.