Suomalaiset Ilkka Heikkinen ja Petteri Nummelin olivat vahvasti esillä Sveitsin NLA-liigan keskiviikon kierroksella.

Puolustajien edustama Lugano vieraili voitokkaasti Klotenin kotikaukalossa, sillä pisteet lähtivat vieraiden matkaan lukemin 4-1.

Heikkinen teki vieraiden kaksi ensimmäistä häkkiä, joista molemmat syntyivät ylivoimalla. Voittomaaliksi jäänyt 2-0-osuma syntyi toisen erän loppupuoliskolla.

Veteraanipakki Nummelin alusti Heikkisen 2-0-maalin toisessa erässä. Illan toisen syöttöpisteensä Nummelin saalisti 1-4-maalissa, jonka viimeisteli Brett McLean.

Osumiensa myötä Heikkinen nousi NLA-liigan puolustajien maalipörssin kärkeen ohi Gotteronin Joel Kwiatkowskin. 28-vuotias suomalainen on paukuttanut 29 peliin 11 osumaa.

Nummelin on kerännyt kahdeksassa ottelussa mukavat 4+3 pistettä.

Voiton myötä Lugano nousi sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle eli viimeiselle pudotuspelipaikalle ohi Bielin.