Jokerit on tiedottanut tehneensä kahden vuoden jatkosopimukset puolustajien Jeremy Dehnerin ja Petteri Lindbohmin sekä hyökkääjä Matti Lambergin kanssa. Kaikkien kolmen pelaajan jatkosopimukset ulottuvat kevääseen 2015.

Jenkkipakki Dehnerillä on menossa kolmas sesonki narrijoukkueessa. Mies kuuluu runkopelaajiin, sillä hän ei ole ollut sivussa ainoastakaan runkosarjaottelusta kolmella viime kaudella. Viime vuonna Dehner seuran sisäisen tehopörssin ykkönen lukemalla +15.

– Dehnerin kohdalla luotettava on avainsana. Hän ei ole missannut pelin peliä liigassa siitä lähtien, kun tuli meille pelaamaan, liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen luonnehtii.

Dehnerin sopimus sisältää option siirtyä pelaamaan Pohjois-Amerikkaan kuluvan kauden jälkeen.

19-vuotias Lindbohm siirtyi Jokereiden organisaatioon viime kaudeksi ja debytoi SM-liigassa tänä syksynä. Tällä hetkellä pakki taistelee pelipaikasta alle 20-vuotiaiden MM-leiriryhmässä.

– Lindbohm on pelannut todella hienon alkukauden. Hän on tulevaisuuden puolustaja, joka on varattu myös NHL:ään. Potentiaali on todella korkealla Pohjois-Amerikassakin pelaamista ajatellen, Kekäläinen toteaa.

Myös Lamberg tavoittelee tällä hetkellä paikkaa alle 20-vuotiaiden MM-joukkueessa. 19-vuotias hyökkääjä siirtyi Jokereihin täksi kaudeksi Kärpistä ja on tehnyt vaikutuksen peräänantamattomalla asenteellaan.

– Lamberg on ollut yksi syksyn iloisimmista yllätyksistä. Hän tuli vähän puskista ja kassi olallaan halusi näytönpaikan Helsingistä. Hänet on varustettu sellaisella asenteella, jota haluamme nähdä, jos tänne hankitaan pelaajia oman organisaation ulkopuolelta, Kekäläinen kertoo.