Leo Komarov palaa "lähipäivien aikana" Dinamo Moskovaan

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Leijona-hyökkääjä Leo Komarov on tekemässä paluuta KHL:ään, kuten SuomiKiekko-sivusto on jo useasti ennakoinut (lue tästä).

Komarovin viime kauden joukkue Dinamo Moskova on jo pitkään havitelllut suomalaista voimahyökkääjää – Komarov voitti moskovalaisseuran riveissä KHL:n mestaruuden viime sesongilla ja oli yksi voiton takuumiehistä.

Nyt Dinamo Moskova on julkaissut lehdistötiedotteen, jossa se kertoo Komarovin saapumisesta ”lähipäivien aikana”. Komarov teki jo ennen NHL:ään lähtöään esisopimuksen Dinamon kanssa – tämä kontrahti sisälsi option palata KHL:ään, mikäli Torontossa asiat ei suju toivotulla tavalla.

Kolmen KHL-kauden jälkeen Komarov sai viime toukokuussa havittelemansa NHL-sopimuksen. NHL:n työsulusta johtuen Komarov aloitti sesonkinsa AHL:ssä, jossa tarkoitus ei ollut alkuunkaan pelata kovin pitkään.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!