Sarjataulukossa neljäntenä oleva KalPa saa vastaansa perjantain SM-liigakierroksen kärkikamppailuun Bluesin. Tärkeää ottelua varten KalPa saa mukavia uutisia sairastuvalta, kun heti kauden alkuhetkillä loukkaantunut joukkueen kapteeni Sami Kapanen palaa kokoonpanoon.

Kapanen ehti pelata vain kahdessa ensimmäisessä ottelussa, kunnes eteen tuli sormimurtuma. Nyt 39-vuotias hyökkääjä on kuitenkin terve ja valmis laittamaan luistimet jälleen jalkaan.

– Puolitoista peliä ehdin ainoastaan pelata, joten tilanne on minulle nyt erilainen kuin muulle joukkueelle. Paljon on töitä edessä, mutta kautta on vielä jäljellä ja toivottavasti enempää ongelmia ei enää tule, Kapanen pohtii seuran verkkosivuilla.

Pelaa KalPa-Blues Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,40 – 3,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Katsomosta pelejä seurannut kuopiolaisjoukkueen kapteeni on saanut hyvää näkökulmaa siihen, missä kilpipaidoilla on petrattavaa ja mikä osa-alue puolestaan on kunnossa.

– Pelissä on ollut paljon hyviä asioita ja joukkue on menossa oikeaan suuntaan. Tasaisuutta on tullut paljon lisää, vaikka vieläkin pientä ailahtelua on aika-ajoin esiintynyt.

Onnistujia löytyy

Kapanen kehuu joukkueen erikoistilannepelaamista, kun taas erityisesti toisissa erissä on ollut ongelmia.

Kuopiolaiset ovat voittaneet viidestä viimeisimmästä pelaamistaan ottelusta neljä. Joukkue on saanut tiukoissa paikoissa kirivaihteen päälle.

– Viimeisissä erissä olemme puolestaan pystyneet pelaamaan erinomaisesti niin tappio- kuin johtoasemassa, mikä on hieno osoitus joukkueen taisteluasenteesta, olipa ottelussa tilanne mikä hyvänsä, kapteeni kehuu.

Pelaajista Kapasen on helppo nostaa onnistujia esille.

– Avainpelaajista Sakari Salminen on pelannut aivan loistavasti, mikä nyt ei toisaalta ole yllätys. Artturi Lehkonen on puolestaan ollut positiivinen yllättäjä, jos yksittäisiä pelaajia täytyy nimetä. Moni muukin pelaaja on onnistunut omissa rooleissaan hyvin.

Pelaa KalPa-Blues Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,40 – 3,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!