Oulun Kärppien tappiosarakkeeseen European Trophyssa tuli tiistai-iltana yksi merkintä lisää, kun Hamburg Freezers haki Oulusta 5-4-voiton rankkareilla.

Kaiken kaikkiaan häviö oli pikkupetojen viides seitsemään peliin. Kuten jo muutamassa aiemmassa pelissä, niin voitto olisi ollut otettavissa jälleen kerran.

Pelaa Kärpät-SaiPa NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,60 – 4,50 – 4,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Ensimmäiset 15 minuuttia pelasimme tosi hyvin ja viimeisellä vitosella vastustaja pääsi paremmin mukaan. Toisen erän olimme alakynnessä vastustajan lisätessä tempoa, Kärppä-valmentaja Toni Sihvonen summaa ET-tiedotteessa.

– Kolmanteen erään saimme uuden vaihteen päälle ja hallitsimme sitä erää. Tulimme siinä kahdesti tasoihin ja se oli hieno juttu. Lopulta sitten hävisimme rankkareilla, Sihvonen jatkoi.

European Trophyn pelit ovat osoittaneet karulla tavalla sen, etteivät voitot irtoa helpolla Euroopan huippuporukoita vastaan.

– Kaikki pelit ovat olleet kovia ja oikeastaan maalin pelejä. Tappioita on tullut ja se ehkä jollakin tavalla syö. Ei meillä ole kuitenkaan usko hiipunut missään vaiheessa tappioista huolimatta, Sihvonen vakuutti.

Oululaisten maaleista vastasivat Ivan Huml, John Norman sekä kahdesti verkkoa heiluttanut Joonas Komulainen.

Kärppien eurourakointi saa päätöksensä tulevana lauantaina. Alkulohkon viimeisessä taistossa oululaisjoukkue vierailee saksalaisen Eisbären Berlinin kotikaukalossa.

Pelaa Kärpät-SaiPa NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,60 – 4,50 – 4,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!