Nuori Blues-hyökkääjä mukaan Detroitin NHL-leirille

Espoon Bluesin Robert Rooba on kutsuttu Detroit Red Wingsin Development Camp NHL-leirille.

Asiasta kertoo theleftwinglock.com-sivusto. 18-vuotiaalla virolaishyökkääjä ei ole NHL-varausta. Detroitin leiritys alkaa lauantaina 7. heinäkuuta. Näyttöjä on antamassa myös Jokeri-tähti Teemu Pulkkinen, joka solmi jo aiemmin kolmivuotisen tulokassopimuksen Detroitin kanssa.

Rooba on pelannut Bluesin organisaatiossa neljän kauden ajan. Junioreiden SM-sarjaotteluiden lisäksi laitahyökkääjä teki debyyttinsä SM-liigassa menneellä kaudella.

Nuorukainen on ollut näkyvästi esillä myös Viron maajoukkueissa. Rooba on toiminut kahdella viimeisellä kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina. Lisäksi hyökkääjä on pelannut Viron maajoukkueessa kolmena keväänä peräkkäin.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!