Leijonien puolustuspelaaminen Sveitsiä vastaan sujui vaihtelevalla menestyksellä. Osalla puolustajista oli kiekottoman pelaamisen kanssa ongelmia.

1. pakkipari

Mikko Mäenpää: 7

Sai jälleen isot minuutit. Miehen suurimmat avut ovat eittämättä hyökkäyspelaamisessa. Silti tuntui olevan ajoittain liian suurissa vaikeuksissa omassa päädyssä. Ei saanut vieläkään tulosta hyökkäyksessä. Kohtuullinen esitys.

Juuso Hietanen: 7

Samat sanat kuin pakkiparistaan. Kiekollisena vahvempaa peliä kuin kiekottomana. Jatkossa kaipaa lisää huolellisuutta miesvartiointiin. Hyökkäyspäässä totutun vahva ja saikin yhden syöttöpisteen.

2. pakkipari

Janne Niskala: 7

Niskala oli kenties suurimmissa ongelmissa Leijonien pakeista. Pienikokoinen pakki sähläsi kiekon kanssa pariin otteeseen eikä tahtonut pärjätä kaksinkamppailuissa. Niskalan tapauksessa ajoitus ja pelisilmä korostuvat. Ei päässyt aivan omalle tasolleen.

Anssi Salmela: 7

Suomen neljänteen hyökkäysorientoituneeseen pakkiin sopivat samat sanat kuin edellä mainittuihin. On ollut aina hieman virhealtis ja tänään ei ollut Salmelan paras päivä. Kaipaa lisää terävyyttä liikkeisiin.

3. pakkipari

Ossi Väänänen: 8

Alakerran talonmies oli tänään johtavia pakkeja. Ei hötkyillyt turhia, vaan hoiti tilanteet rauhalliseen ja jämäkkään tapaan. Hyvä malli nuoremmalle painokselleen eli Joonas Järviselle.

Joonas Järvinen: 8

Hieman yllättäen takaportista kisajoukkueeseen liittynyt Järvinen on parantanut koko ajan. Turha arastelu on jäänyt pois ja hoitaa fyysisen pelin kuin kokenut konkari. Pelaa vain varmaa peruspeliä. Vahvassa nousussa.

4. pakkipari

Lasse Kukkonen: 8

Kukkonen oli yhdessä Väänäsen kanssa Leijonien pakkiaatelia. Jukka Jalosen luottomiehen ollessa jäällä omassa päässä ei vastustaja maalipaikoilla juhli. Erittäin varmaa työskentelyä, jälleen kerran.

Topi Jaakola: 8

Leijonien neljäs puolustava puolustaja ei juuri edeltäjilleen kalpene. Jaakola ei esittänyt ihmeitä tai isommin erottunut, mutta se on peruspakille erittäin hyvä piirre.

SuomiKiekko-sivuston toimitus