New York Rangers ja New Jersey Devils jatkavat voittojen napsimista vuorotellen itäisen konferenssin finaalikierroksella. Neljännen kohtaamisen vei kotonaan nimiinsä Devils maalein 4-1.

Tunteet kuumenivat ottelun aikana pahemman kerran. Ottelussa jaettiin peräti 66 minuuttia rangaistuksia ja valmentajat John Tortorella ja Peter DeBoer huusivat toisilleen kesken pelin. Mike Rupp löi Devils-vahti Martin Brodeuria rintaan ja hankki itselleen 10 minuutiin käytösrangaistuksen.

– Tässä ei ole kyse minusta ja Johnista, vaan jätkistä jäällä. Joten minulla ei ole mitään sanottavaa asiaan, DeBoer kommentoi NY Timesin mukaan riitaa.

Tulisieluisena tunnettu Tortorella ei ollut innokkaampi vastailemaan

– En vastaa kysymyksiin tuosta, kiitos.

Rupp puolestaan ei ollut toimittajien saatavilla ollenkaan. Brodeur selitti tilannetta sen sijaan mielellään.

– Minä keskityin vain omiin asioihin. On valitettavaa, että jollakin on oikeus tehdä tuollaisen yllätysiskun. Mutta mitä väliä, me saimme voiton.

Ilja Kovaltshuk, joka itse vaihteli toisessa erässä iskuja Ryan Callahanin kanssa, ei pitänyt närkästymisiä puolin ja toisin erityisen vakavana asiana.

– Tämä ei shakkia, tämä on kiekkoa. Me saamme lyödä toisiamme.

Sarja jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä Madison Square Gardenilla.