Jalosella kaksi suurta huolenaihetta Leijonien pelissä – "Kentällä oli tänään vain yksi joukkue"

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen näki kaksi suurta huolenaihetta Leijonien pelissä USA:lle kärsityn 0-5-tappion jälkeen.

– Valmistautuminen ja sen epäonnistuminen. Sitä pitää pohtia. Johtuuko se siitä, että meidän ei ikäänkuin tarvinnut voittaa tänään. Oliko se alitajunnassa, voi olla, koska vastustaja oli todella valmiina tänään.

– Toiseksi tietenkin se, että yksilötasolla kaikki eivät pääse omalle tasolleen, niin se huolestuttaa. Meillä ei ollut kovinkaan montaa pelaaja, jotka pelasivat hyvin tänään.

Jalosella ja Leijonilla on nyt yksi alkusarjan peli aikaa saada peli kuntoon. Leijonat pelaa Kazakstania vastaan huomenna, ja puolivälierät alkavat torstaina. Jalonen näki tämän päivän pelissä ainoastaan yhden positiivisen asian.

– Onneksi meillä on pelejä jäljellä. Meidän pitää parantaa. Henkilökohtaisella tasolla meillä oli liikaa alisuorittajia joukkueessamme. Annettiin läksy itsellemme. Ei oltu valmiina, ja se on valmennuksen vastuulla.

Kolmannessa erässä USA:n pelaaja ajoi päin Leijonien maalivahtia Kari Lehtosta. Lehtonen luisteli itse vaihtoon, ja loppu pelin ajaksi jäälle tuli Petri Vehanen.

– Lehtonen loukkantui, tarkemmin en tiedä. Huomisesta päätetään myöhemmin, Jalonen kertoi.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️