Teemu Pulkkinen harjoittelee täysipainoisesti Jokereiden joukkueen mukana. Puolivälieräsarjan pudotus johtui Jokerien päävalmentajan Erkka Westerlundin mukaan puhtaasti vammasta.

– Kunto alkaa olemaan hyvä, se vamma mikä hänellä oli ei haittaa ja hän pystyy harjoittelemaan täysipainoisesti. Hän on ollut pelikunnossa, mutta ei harjoittelukunnossa. Joka päivä ei voi puuduttaa, mutta nyt hän pystyy täysipainoisesti harjoittelemaan, Erkka Westerlund kertoi maanantaina Jokerien jääharjoitusten jälkeen.

– Poisjättö lähti siitä, kun hän ei pystynyt harjoittelemaan täysipainoisesti joukkueen mukana sillä viikolla kun lähdettiin ensimmäiseen sarjaan.

Mikäli Pulkkinen on kunnossa, niin hänet nähtäneen Jokereiden mukana jossain vaiheessa.

– On aika hyviä esityksiä ollut, eli ei ole syytä sen takia ollut pitää miestä viltissä. A-junioreissa hän pelasi pelituntuman takia. Todennäköisesti ensimmäisessä välierässä hän ei kuitenkaan ole vielä mukana.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!