Missä ovat Pittsburghin tähtipelaajat?

Sunnuntai-iltana Philadelphia Flyers isännöi Pittsburgia ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Philadelphia johtaa sarjaa yllättäen jo otteluvoitoin 2-0. Merkittävää on, että voitot ovat vielä olleet vierasvoittoja.

Joukkueiden edellinen ottelu oli runsasmaalinen. Flyers voitti sen 8-5, ja tehomiehenä hääri Flyersin ykköshyökkääjä Claude Giroux tehoilla 3+3=6. Suomen Kimmo Timonen pelasi myös vahvan pelin Flyersin takalinjoilla. Pistesarakkeeseen merkattiin yksi syöttöpiste ja teholukemaksi tuli +3.

Pittsburgh puolestaan tarvitsisi kuumeisesti tähtipelaajiensa Sidney Crosbyn ja Jevgeni Malkinin nousua parrasvaloihin. Varsinkin runkosarjan pistepörssin voittaneelta Malkinilta odotetaan tehoja. Malkinin teholukema kahden ensimmäisen pelin jälkeen on hälyyttävä -5.

Erikoista on myös tapa millä tappiot ovat tulleet.

– Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Pittsburgh johtaa ensimmäisen erän maalitilastoa 6-1, mutta toisen, kolmannen ja jatkoerien maaleissa he ovat tappiolla 2-11, huomauttaa toimittaja Alan Robinson NHL.com:ssa Pittsburghin ongelmista.

Nyt olisi aika supertähtien herätä, ja nousta ratkaisuhetkillä parrasvaloihin, mikäli Pittsburg aikoo jatkaa pelejään NHL:n pudotuspeleissä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.