Oulun Kärpät kukisti Turun Palloseuran lukemin 4-1 ”villi kortti”-kierroksen ensimmäisessä kohtaamisessa. Paikka puolivälieriin on siis katkolla oululaisten hyväksi jo sunnuntaina Turussa.

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin päätöserän ensimmäisellä minuutilla, jolloin ensin TPS kavensi numeroihin 1-2 ja Kärpät kasvatti jälleen johtoaan ainoastaan yhdeksän sekunnin välein.

Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta oli taistelun tauottua pääosin tyytyväinen.

– Avauserä oli vaikea, mutta tapettuamme jäähyn loppuun toisessa erässä saimme itsemme liikkeelle. Energinen loppu ja hyvä voitto, ”Ara” totesi seuransa nettisivuilla.

Oululaiset saivat voiton oheen ikäviäkin uutisia. Ainoana oululaisseuran pelaajana kauden kaikki runkosarjapelit pelannut Joonas Kemppainen loukkaantui saatuaan kiekon nilkkaan ja edessä on pakollinen huili.

Lisäjännitystä SM-liigan pudotuspeleihin livevetojen muodossa on tarjolla Unibetilla. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!