Elitserienin HV71:n suomalaishyökkääjä Jesse Joensuu nousi suurimmaksi syntipukiksi, kun HV71 hävisi maanantaina Färjestadille 3-5.

Joensuu sikaili itsenä suihkuun toisen erän lopussa, kun hän iski poikittaisella kasvoihin vastustajaa. Joensuu sai tempustaan 5+20-minuuttisen, jonka aikana Färjestad meni 3-2-johtoon Hannes Hyvösen osumalla.

Joensuu oli pelin jälkeen äärimmäisen pahoillaan.

– Se mitä tapahtui, se tapahtui. Olin vihainen ja se oli tarpeeton juttu, Joensuu sanoo Expressenille.

Färjestad johtaa sarjaa 3-2. Illan toisessa puolivälierässä Frölunda otti 2-1-pakkovoiton Brynäsistä Mika Pyörälän tehoillessa 1+1. Frölunda kavensi ottelusarjan 2-3:een.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!