Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta kertoi SuomiKiekko-sivustolle ennen torstain JYP-ottelua, että kokoonpanot pysynee samana edellisestä ottelusta. Sanontahan kuuluu, että voittavaa kokoonpanoa ei pidä muuttaa.

Kärpät lähtee otteluun sarjan seitsemänneltä sijalta. Kuudentena oleva Jokerit on tasapisteissä, mutta maaliero on heillä selkästi parempi. Voittokaan ei välttämättä riitä Kärpille.

– Kävimme peliä läpi joukkueen kanssa ja tavoitteena on ennen kaikkea, että pelataan täysillä se peli. Mahdollisuus kuuden joukkoon ei ole hirveän iso, mutta se voi tupsahtaa kunhan hoidetaan oma osuus ja pelataan parasta laatuamme. Mielestäni ollaan pelattu toistakymmentä peliä hyvällä perustasolla, Aravirta kertoo SuomiKiekko-sivustolle.

– Maalit, mitä ollaan päästetty, ovat olleet pieniä tai suurempia henkilökohtaisia virheitä. Kokonaispaketti on mielestäni hyvin kasassa. Terävöitetään sitä isoa kuvaa ja katsoa että henkilökohtaiset virheet edelleen vähenisi. Siinä tavoitteet.

Ottelun aikana kuulutetaan muiden pelien tuloksia hallissa, joista ei voi joukkueetkaan välttyä. Kuinka Kärpät ovat valmistautuneet, jos tulee esim. tieto suoran playoff-paikan mahdollisuudesta tai karkaamisesta?

– Se kuuluu tähän, ja sen kanssa pitää elää. Käytiin asiaa joukkueen kanssa läpi, että kun tiedetään toisten pelien ja oman pelin tulokset, niin ei pelata niiden tuloksien mukaan.

– Viimeisen 5-10 minuutin aikana voi tapahtua isoja juttuja jääkiekkopelissä, ja sen takia pitää pelaajien pitää keskittyä ihan jokaiseen vaihtoonsa. Se on se juttu, Aravirta summaa.

Voita F1-matka kahdelle Hockenheimiin ja tapaa Kimi Räikkönen! Lue lisää tästä linkistä!