Kyle Palmierilla on ongelma: Ducks varasi nuoren amerikkalaisen jo heti ensimmäisellä kierroksella 2009, mutta huipputaitava laituri ei saa peli aikaa – Anaheimissä on hyökkäyspää sarjan vahvimpia, ellei vahvin.

Edessä on maalintekovoimaa Teemu Selänteen, Corey Perryn, Ryan Getzlafin, Bobby Ryanin, Saku Koivun ja Jason Blaken verran. Kolmos- tai nelosketjuun Palmieri tuskin sopisi.

– Suurin ongelma, jota joudun käsittelemään on tunteet, jotka menevät sen mukana. Se syö hieman voimiani. Toisaalta tiedän kuitenkin, että monet joutuvat käymään sen läpi, Palmieri sanoi OCRegisterille matkailusta AHL:n ja NHL:n välillä.

Ducksissa on kuitenkin yksi merkittävä persoona, joka uskoo Palmieriin. Teemu Selänteen mukaan Yhdysvaltojen itärannikolta kotoisin oleva Palmieri ei pelkästään tule mahtumaan kokoonpanoon ennemmin tai myöhemmin – hänestä tulee tähti.

– Kun hän pääsee sopivaan tilanteeseen ja saa itseluottamuksensa kuntoon, tämä kaveri tulee olemaan dynamiittia. Minä todella uskon, että hän tulee olemaan iso tähti, Selänne lupasi.

Pessimisti saattaisi epäillä, että Selänne kehuu itselleen seuraajaa Anaheimissa mahdollisen siirron varalle. Palmieri on pelannut NHL:ssä 11 peliä tällä kaudella kahden pisteen tehoilla.


//