Kimmo Timonen jatkoi loistavaa pistetahtiaan yön huippuottelussa Phildelphia-Boston, joka meni peräti 10 varsinaisen peliajan maalin jälkeen aina rangaistuslaukauksille asti, jonka Boston lopulta vei nimiinsä. Flyersin Timosen saldo oli 0+2.

Kuopiolaisen pisteet tällä kaudella ovat nyt 30, mikä tarkoittaa sitä, että mikäli tahti jatkuisi kauden loppuun asti, tulisi 2011-2012 olemaan yksi hänen uransa tehokkaimpia. Timonen päätyisi noin 52 pisteeseen.

Vaikka voitto Bostonille tuli, ei valmentaja Claude Julien ollut aivan kohtuuttoman mielissään tavasta, jolla se tuli.

– Tämä oli varsinainen haaste. Tänään Flyersille täytyy antaa tunnustusta kun ottaa huomioon heidän loukkaantumistilanteensa. He tarjosivat meille todella hyvän pelin, Julien sanoi Boston Heraldin mukaan.

– Minusta meillä oli todella hyvä ensimmäinen erä ja sitten, omaa syytämme, päästimme heidät takaisin mukaan toisessa. Me lopetimme pelaamisen ja he tulivat päin näköä.

Voitollaan Boston nousi nyt tasapisteisiin idän ykkösen NY Rangersin kanssa. Molemmilla joukkueilla on yhtä monta ottelua takana. Detroit johtaa koko liigaa yhden pisteen marginaalilla, mutta kaksi ottelua enemmän pelanneena.