KHL:ssä pelataan tänään lauantaina tähdistöottelu, jossa Ozolinsin ja Fedorovin nimiä kantavissa joukkueissa on yhteensä neljä suomalaista: Jere Karalahti, Janne Niskala, Mikko Mäenpää ja valmentaja Hannu Jortikka.

Perjantaina suoritettiin lämmittelymatsi, jossa pelasivat Latvian ja Venäjän kiekkolegendat. Latviaa kipparoi Helmut Balderis ja Venäjää Vjatsheslav Fetisov.

Fetisovin miehistö oli parempi maalein 11-7 ja maestro oli itse vieläpä voittomaalin tekijä. Maalin makuun päästiin jo ottelun toisella minuutilla, kun KHL:n puheenjohtaja Aleksandr Medvedev syötti Vitali Prohorovin maalintekoon.

Tasoitusta ei jouduttu odottaa kauan, sillä Sergei Povecherovski osui verkon perukoille samoilla minuuttilukemilla.

Fetisovin ryhmä ratkaisi lämminhenkisen matsin avauserässä mentyään 5-1 johtoon. Loppu oli sitä kuuluisaa kosmetiikkaa ja Fetisov iski voittomaalin rankkarista.

Legendojen kokoonpanoa voit katsoa tästä linkistä.