Jokerit otti viikon kolmannen voittonsa, kun TPS kaatui Turussa HK-areenassa lukemin 4-1.

Sadat jokerifanit kannattivat omiaan äänekkäästi koko ottelun, mikä auttoi vierasjoukkueen hyvään taisteluvireeseen, vaikkei peli ollut tällä kertaa aivan parhaasta päästä. Voittomaali syntyi jo avauserässä Jeremy Dehnerin lavasta.

– Alussa fanien kannustus olisi voinut näkyä pelissämme vieläkin enemmän. Uskon, että viimeisessä erässä heistä oli iso apu taisteluumme. On hienoa, että he ovat tällä tavalla tukenamme – ja olleet sitä koko kauden, päävalmentaja Erkka Westerlund kiittelee Jokerien verkkosivuilla.

-Kolmas erä oli meiltä paras. Pystyimme johtoasemassa parantamaan peliä ja taistelemaan. Saimme kolmanteen taisteluilmeen, mikä olisi periaattessa pitänyt olla koko ajan.

Yhdeksän pisteen viikko oli valmennusjohdon mieleen varsinkin edellisen penkin alle menneen viikon jälkeen. KalPa ja Pelicans kävivät hakemassa pisteet Hartwall-areenassa, mutta tällä viikolla Jokerit kukisti Tapparan, HPK:n ja TPS:n.

– Edellinen viikko jäi niin paljon harmittamaan, kun lahjoitimme niin KalPalle kuin Pelicansille pisteet – vieläpä kotiyleisön edessä. Nyt meidän oli aika ryhdistäytyä, Westerlund sanoi.