Jokerit oli hävinnyt Kärpille kuusi perättäistä ottelua, mutta perjantaina Oulussa Jokerit sai juhlia voittoa. Kärpät taipui helsinkiläisille 1-2. Voittomaalin viimeisteli nuori lupaus Teuvo Teräväinen.

Kärpät pääsi avauserässä pelaamaan kahden miehen ylivoimaa, kun Jarkko Ruutu ja Ossi Väänänen joutuivat jäähylle. Pyöritys tuottikin tulosta, kun Juha-Pekka Haataja onnistui yllättämään Frans Tuohimaan.

Toisessa erässä Jokerit nousi tasoihin Tomi Mäen maalilla. Kolmannessa erässä Teuvo Teräväinen ohjasi Tommi Kivistön laukauksen maaliin. Ruutu sai päätöserän lopulla kaksi jäähyä ja Väänänen ajettiin keihästämisestä suihkuun, mutta Kärpät ei saanut tasoitusta, vaikka pelasi kuudella kolmea vastaan. Tuohimaa oli Jokereiden maalilla loistava.

Kärpät – Jokerit 1-2 (1-0,0-1,0-1)
12.23 1-0 Juha-Pekka Haataja (Ivan Huml, OScar Eklund) yv
26.10 1-1 Tomi Mäki (Juhani Tyrväinen, Ossi Väänänen)
45.26 1-2 Teuvo Teräväinen (Tommi Kivistö, Ben Eaves)

Kärpät: Tomi Karhunen 7+10+6=23
Jokerit: Frans Tuohimaa 5+9+15=29