Jalosella postiviinen ongelma : Taso on valtavan laaja!


Leijonaluotsi Jukka Jalonen päivittelee SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa positiivista ongelmaa, jonka hän kohtasi Moskovan turnauksen miehistöä kasatessaan. Jalonen sanoo, että pelaajia olisi ollut vielä toisenkin maajoukkueen tarpeisiin.

– Haastavaa oli, että ulkopuolelle jäi noin puoli joukkueellista lähes samantasoisia kavereita mitä nyt valittiin. Tällaista tilannetta ei ole koskaan ollut minun aikanani, että taso olisi näin laaja, Jalonen tilittää SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Nyt näillä pelaajilla on mahdollisuus näyttää omat kykynsä ja ulkopuolelle jääneet voivat saada vielä näytönpaikkoja keväällä, jos pelaa seurajoukkueessa hyvin, Jalonen jatkaa.

SuomiKiekko.com julkaisee keskiviikkona Jalosen kokonaisen haastattelun, jossa mies pohtii muun muassa NHL-pelaajien mahdollisuutta olla mukana kevään kotikisoissa.Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.