Ässät koki karvaan tappion tiistain liigakierroksella, kun Pelicans nipisti voittoon rankkarikisan jälkeen. Yksi ratkaisun paikoista nähtiin kolmannessa erässä, kun Ässien Tommi Taimi menetti kiekon hyökkäyssinisellä laidassa ja Ryan Lasch polkaisi läpiajoon, josta hyvää alkukautta pelaava jenkki tasoitti pelin.

Ässien luotsi Karri Kivi ei kuitenkaan laittanut syytä Taimen piikkiin.

– Siinä sattui muuten hyvin pelanneelle Taimelle virhe. Hienosti hän kokosi itsensä virheen jälkeen ja oli ehkä paras pakkimme tänään, Rohkeasti mukaan vaan. Se on sitä, mitä minä haluan nähdä, Kivi kommentoi.

Ässäkapteeni Ville Uusitalon mielestä joukkue pelasi kauden parhaan pelinsä, vaikka tappio tulikin.

– Tämä oli kauden paras pelimme. Hallitsimme kiekkoa ja saimme peliä sitä kautta paremmin auki. Pelissä oli hyvä vauhti. Tällä liikkeellä saamme vielä paljon pisteitä, Uusitalo totesi.