Pittsburgh Penguins kaatoi Washington Capitalsin lukemin 3-2 Suomen aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä pelatussa NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäisessä kamppailussa.

Molempien joukkueiden ykköstähdet nousivat oikealla hetkellä parrasvaloihin, kun Penguinsin kapteeni Sidney Crosby iski kamppailun kaksi ensimmäistä maalia ja Capitalsin kippari Aleksandr Ovetshkin maalasi ottelun 1-2-kavennusmaalin.

Capitalsin venäläistaituri Jevgeni Kuznetsov onnistui tasoittamaan ottelun viimeisessä erässä, mutta Penguinsin luottosentteri Nick Bonino viimeisteli pelin voittomaalin vain alle kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Crosby otti niskalenkin Ovetshkinista ja nosti joukkueensa pudotuspelisarjassa 1-0-johtoon.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Suomen aikaan sunnuntaiyönä 3:00.