Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laineelle on kehittynyt erityinen ystävyyssuhde joukkueen tanskalaisnuorukaisen Nikolaj Ehlersin kanssa.

Kaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä kaukalon ulkopuolella, mutta NHL-kausi lähenee loppuaan ja kaksikon tiet tulevat eroamaan lyhyeksi aikaa.

Ehlersiä ei tunnu kuitenkaan haittaavan pieni erossaolo hyvästä suomalaiskaveristaan.

– Se tulee olemaan niin kivaa, Ehlers vitsailee Sportsnetin haastattelussa.

– Hän ajattelee varmaan samalla tavalla. Hän on loistava tyyppi. Hänen kanssaan on kiva olla, mutta on kiva mennä myös kotiin. Hän saattaa olla välillä vähän liikaa, Ehlers virnuilee.

21-vuotias Ehlers on tehnyt todellisen läpimurron toisella NHL-kaudellaan. Hän on tehnyt 25 maalia ja 39 syöttöpistettä tällä kaudella. Tanskalaisnuorukainen ymmärtää mitä Laine käy läpi ensimmäisellä kaudellaan.

– Hän tulee NHL:ään nuorena tyyppinä, joten paineet ovat hänen ympärillään. Se ei ole helppoa. Minulla oli vähän sama asia viime kaudella, vuoden 2014 varustilaisuuden yhdeksäntenä varattu Ehlers pohtii.

– Se mitä Laine ja Auston Matthews käyvät läpi tulokaskausillaan… Laine on käsitellyt sen niin hyvin ja näyttänyt sen jäällä. Hänellä ei ole ollut suuria laskuja tällä kaudella.