TAMPERE. HIFK:n riveissä Lennart Petrell on ottanut omat joukot reppuselkään keskiviikkona Hakametsässä.

Viidennessä välieräottelussa Kristian Kuusela oli vienyt kotijoukkue Tapparan johtoon heti avauserän alkuhetkillä.

Kai Kantola kuitenkin tasoitti ohjauksella ja toisessa erässä IFK paineli jo johtoon.

Arttu Luttisen poissaolon myötä IFK:n kapteenina toimiva Petrell täräytti vastahyökkäyksestä kiekon ohi Tappara-vahdin Dominik Hrachovinan.

2-1-osumaa ennen Petrell oli vetänyt Tappara-puolustajan Valtteri Kemiläisen aivan pystyyn IFK:n hyökkäysalueella.

Keskiviikkona IFK on selkä seinää vasten, sillä Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1.

IFK kärsi toisen erän aikana myös pahan menetyksen, sillä kultakypärä Roope Hintz joutui poistumaan pukukopin puolelle.

Hintz loukkasi jalkaansa, eikä hän palannut enää erän aikana kehiin.