Boston Bruinsin suomalaismaalivahdin Tuukka Raskin uran ensimmäinen tähdistöpeli ei ollut hänen uransa helpoimpia otteluja, kuten olettaa saattoi.

Hänen Atlantin divisioonan joukkueensa hävisi 10-6 Metropoliittien divisioonan käsittelyssä. Raskin taakse tykitettiin yhdessä vaiheessa kolme maalia 19 sekuntiin.

Vaikka tähdistöpeli on hauska ja rento tapahtuma, ei maalivahdille ole mukavaa, kun maaleja tykitetään taakse liukuhihnalta.

– Laskin sekunteja, jotta pääsi pois jäältä, Rask kertoi naureskellen Boston Heraldille.

– Torjuin itse asiassa pari kertaa ottelun lopussa, joten se oli mukavaa, Rask lisäsi.

Tappion myötä Raskin joukkueelta karkasi turnausmuotoisen tapahtuman voittajajoukkueelle jaettava miljoonan dollarin rahapalkinto. Rask ei itse lisärahan menetystä harmitellut, mutta eräs joukkuekaveri ilmeisesti tuntui pettyneeltä.

– Tässä oli kyse vain hauskanpidosta. Jos voittaa, niin silloin voittaa. ”Marchy” (joukkuekaveri Brad Marchand Bostonista) yritti tsempata minua pelaamaan kuin pudotuspeleissä, mutta en lähtenyt siihen mukaan, Rask naureskeli.

Rask oli mukana myös lauantaina tähdistöottelun taitokisassa. Kokonaisuuteena suomalaisvahti oli viikonloppuun tyytyväinen.

– Koko tämä kokemus oli hieno. Täällä oleminen kaikkien huippupelaajien ja legendojen kanssa oli nautinnollista, Rask totesi New England Sports Networkin haastattelussa.

– En osaa yhtä tiettyä hetkeä sanoa, joka jäisi mieleen, kokonaisuus oli niin upea.