Kesän NHL-draftissa ykkösenä varattu Auston Matthews tempaisi melkoisen tempun, kun hän takoi peräti neljä maalia debyytissään taalajäillä.

Matthews aloitti pelin heti terävästi, kun hän osui avauserässä kahdesti Ottawa Senatorsin verkkoon.

Toisessa erässä tuli lisää ja Matthewsin neljällä osumalla Maple Leafs johti kamppailua kahden erän jälkeen 4-3.

Mutta eipä tiikeri täplistään eroon pääse. Maple Leafsilta nähtiin tämän jälkeen viime vuosilta varsin tyypillinen sulaminen.

Senators tuli tasoihin kolmannessa erässä ja jatkoajalla aikanaan Suomessakin piipahtanut Kyle Turris täräytti voittomaalin.

Loppulukemat olivat täten 5-4 Senatorsille.

Matthews teki kuitenkin joka tapauksessa historiaa, sillä aiemmin kukaan ei ole pystynyt iskemään neljää maalia ensimmäisessä NHL-ottelussaan.