Suomea ja Nuoria Leijonia puolivälieräottelussa kurittanut Mitch Marner pamautti melkoisen näyttävän maalin Kanadassa juniorisarjan ottelussa OHL:ssä.

London Knightsin hyökkääjä Marner sai kiekon hyökkäyksessä oikealle laidalle kahdella kahta vastaan hyökkäyksessä. Marner lähti haastamaan vastustajan puolustajaa ja lähti ohittamaan pakkia näyttävällä jalkakikalla.

Se onnistui ja seuraavaksi Marner uitti kiekon etukulmasta sisään.

Näyttävä maali näkyy tästä:

Nuoria Leijonia vastaan puolivälieräottelussa Marner iski kaksi maalia kolmannessa erässä, mitkä eivät kuitenkaan riittäneet viemään Kanadaa jatkoon. Suomen huippulupaukset Patrik Laineen, Sebastian Ahon ja Jesse Puljujärven johdolla tasoittivat pelin ja iskivät 6-5-ratkaisun vielä varsinaisen peliajan puolella.

Suomi eteni lopulta aina mestariksi asti, kun taas Kanadassa kisojen iso pettymys aiheutti kovaa keskustelua.

Marner puolestaan oli Kanadan parhaita pelaajia turnauksessa.

Myös OHL:ssä Marnerilla on kulkenut. Tällä kaudella 40 ottelussa Toronto Maple Leafsin viime kesän ykköskierroksen varaus on iskenyt tehot 30+53=83.

Marner oli koko viime kesän NHL-draftin neljäs varaus. Täksi kaudeksi hän matkasi vielä juniorisarjojen puolelle, mutta ensi kaudelle häntä on kaavailtu jo isompiin ympyröihin.