Minnesota Wild teki todella hurjan nousun sen kauden avausottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Avalanche johti peliä jo parhaimmillaan 4-1, mutta kolmannessa erässä kävi todella kova tuuli.

Wild nousi ensin tasoihin ja pääsi johtoon, kun Zach Parise sai hattutempun täyteen.

Samalla Wild teki seurahistoriaa, sillä 1-4-asemasta johtoon nousu tapahtui kaikkien aikojen nopeimman aikajanan sisällä, sillä neljä osumaa tulivat 5 minuutin ja 7 sekunnin sisällä.

Suomalaiset olivat hyvin esillä nousussa. Mikael Granlundille merkattiin kaksi syöttöpistettä ja Mikko Koivulle syöttö 5-4-voittomaaliin, joka jäi myös kamppailun viimeiseksi osumaksi.

Avalanchen riveissä NHL-debyytin tehnyt Mikko Rantanen jäi vähemmälle vastuulle (peliaikaa vain 7:24) ja ilman tehopisteitä ensimmäisessä ottelussa.