Torstaina Liigassa ohjelmassa oli yhteensä kaksi ottelua.

Jyväskylässä KalPa lähti tekemään ryöstöretkeä, missä se myös onnistui. Vieläpä hienolla tavalla.

Vahva kolmas erä oli lopulta kova ase, kun KalPa iski siinä kaikki maalinsa ja vei pelin nimiinsä 3-0.

Kuopiolaisten riveissä muun muassa Patrick Davis teki liigakauden avausmaalinsa.

Hämeenlinnassa HPK:n ja Ilveksen pelissä riitti draamaa kolmannen erän loppuhetkillä.

Ilves johti jo peliä 2-0, mutta ensin Henri Auvisen ja toiseksi viimeisellä minuutilla Juhani Jasun osumilla HPK kiri tasoihin.

Näin kamppailussa edettiin jatkoajalle. Siellä ei ratkaisua tullut, joten sitä haettiin voittomaalikilpailusta. Siellä Sakari Manninen nousi HPK:n sankariksi upotettuaan ratkaisevan yrityksen sisään.

Torstain liigakierroksen lopputulokset:

HPK-Ilves 3-2 vl.
JYP-KalPa 0-3

Perjantaina Liigassa ohjelmassa on yhteensä viisi ottelua: Kärpät-HPK, Sport-Lukko, Tappara-KooKoo, TPS-HIFK ja Ässät-SaiPa.