Anaheim Ducks ja Chicago Blackhawks jatkavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjaa. Ducks johtaa 2-1, ja voitto Chicagon kotijäällä olisi Ducksilta erittäin kova temppu.

Anaheimin riveissä pidetään tärkeänä sitä, että oman pelitavan mukaan pelaaminen on neljännessäkin ottelussa äärimmäisen tärkeää, eikä Chicagon hurjaan vauhtiin saa lähteä yltiöpäisesti mukaan.

– Aina, kun puhutaan sarjan voittamisesta, pitää pelata omaa peliä. Emme voi pelata ”run-and-gun” -peliä. Emme ole sellainen joukkue, joka on rakennettu luistelemaan kaukalon päästä päähän ja vuorottelemaan maalipaikkoja. Meidän on pystyttävä toteuttamaan omaa systeemiämme, ja tekemään niitä asioita, joita me haluamme tehdä, sanaili joukkueen kapteeni Ryan Getzlaf NHL:n kotisivuilla.

Anaheimin puolustus on ollut todella tiukka, sillä kovasta hyökkäysvoimastaan tunnettu Chicago on tehnyt kolmessa ottelussa vain viisi maalia.

– Olemme onnistuneet tähän saakka. Pelien aikana on ollut vaiheita, jolloin he ovat pitäneet meitä kovilla ja määränneet tahdin, mutta ne ovat hetkiä, joihin meidän pitää kiinnittää huomiota, ja tehdä sitä, mitä olemme tehneet, Getzlaf totesi.