Helsingissä ensi vuodenvaihteessa pelattavien nuorten MM-kisojen lipunmyynti alkaa huomenna maanantaina 27. huhtikuuta. Päiväliput maksavat lapsilta ja nuorilta alkaen 6, aikuisilta alkaen 11 euroa.

– Me valmennusjohdon kanssa lupaamme, että joukkue tekee parhaansa kaukalossa. Yleisöltä toivomme kannustusta katsomoon ja näin kotietua vuoden tärkeimpään tapahtumaan, sanoo Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen Leijonat.fi-sivustolla.

– Myös muita kuin Suomen otteluita kannattaa tulla katsomaan paikan päälle: pelit ovat tiukkoja ja näissä kisoissa paikalla ovat kaikki ikäluokkansa kirkkaimmat tähdet. Luvassa on huikeat kisat ja vielä parhaaseen loma-aikaan.

Lasten liput nuorten MM-kisoihin maksavat päivästä riippuen 6-8 ja alle 20-vuotiaiden nuorten liput 6-15 euroa. Aikuisten MM-kisaliput maksavat alkusarjassa ja neljännesfinaaleissa 11-29 euroa päivästä riippuen, semifinaalipäivänä 39 euroa ja finaalipäivänä 49 euroa.

Kummastakin hallista löytyy myös ns. prime seat -kiintiö. Alakatsomon keskiosan parhaille paikoille pääsylippujen hinnat vaihtelevat päiväkohtaisesti 11 ja 59 euron välillä, lipunostajan iästä riippumatta.

Kaikki MM-kisojen pääsyliput myydään hallikohtaisina päivälippuina, mikä tarkoittaa että yhdellä lipulla pääsee katsomaan kaikki päivän ottelut valitsemassaan hallissa.

Lippujen hintoihin sisältyy Lippupisteen palvelumaksu. Alle 5-vuotiailta ei vaadita omaa lippua, kun lapsi istuu aikuisen sylissä.

Yleisölipunmyynti alkaa maanantaina 27. huhtikuuta klo 9.00. Liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.

Lähde: Leijonat.fi