Sportsnetin toimittaja Mike Johnston listasi seitsemän potentiaalista NHL-seuraa, jotka voisivat olla kiinnostuneita hankkimaan Winnipeg Jetsin Evander Kanen riveihinsä.

Kane nousi otsikoihin tällä viikolla, sillä Jetsin valmennus hyllytti hänet sen jälkeen, kun Kane oli tullut verkkareissa joukkuepalaveriin.

Myöhemmin tällä viikolla kanadalaishyökkääjän ilmoitettiin menevän olkapääleikkaukseen, joka päättää hänen kautensa.

Johnston listasi Pittsburgh Penguinsin, Anaheim Ducksin, Philadelphia Flyersin, Boston Bruinsin, Colorado Avalanchen, Vancouver Canucksin ja New Jersey Devilsin potentiaalisiksi seuroiksi, jotka voisivat tavoitella Kanea.

Suomalaisittain Penguins-kohta oli Johnstonin tekstissä mielenkiintoisin, sillä toimittaja nosti suomalaislupaus Kasperi Kapasen ensimmäiseksi treidipalaseksi Penguinsin puolelta. Eli Johnstonin arvion mukaan Penguins voisi lähettää Kapasen Winnipegiin vaihdossa Kaneen.

Mark Spector huomautti, että (Penguins GM) Jim Rutherford haluaa hankkia vasemman laitahyökkääjän, joka pelaisi Jevgeni Malkinin vierellä. Kanella on potentiaalia olla yksi parhaista sillä pelipaikalla. David Perronin hankinta Oilersista aikaisemmin tällä kaudella osoitti sen, että Penguins on valmis tekemään satsauksia voittaakseen itäisen konferenssin ja etenemään pitkälle pudotuspeleissä kuin vain pitämään asiat ennallaan ja luottamaan Sidney Crosbyn ja Malkinin kantavan joukkueen pitkälle, Johnston kirjoitti Pittsburgh-kytköksestä.

Penguins varasi Kapasen viime kesän varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella 22. vuorolla.

Johnstonin kirjoituksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.