Champions Hockey Leaguen puolivälierien toiset osaottelut pelataan tiistaina. Avausottelussa HIFK kaatoi kotonaan ruotsalaisen Frölunda Indiansin lukemin 2-1.

Parin toinen keskinäinen pelataan tiistaina Ruotsissa. Jatkoon menijä ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksen perusteella.

Edessä on erilainen haaste, sillä Frölunda pelaa nyt kotihallissaan, jossa on isompi kaukalo kuin HIFK:n kotiluolassa. Tiistain ottelu pelataan Frölundaborgissa, sillä kaupungin ykköshalli Scandinavium on samaan aikaan pelattavien salibandyn MM-kisojen käytössä.

Frölundan pelaajat miehittävät CHL:n pistepörssin kärkeä. Koko liigan pisteykkönen on Mathis Olimb, joka on tehnyt yhdeksässä ottelussa tehot 6+16=22. Hän teki Frölundan maalin IFK:ta vastaan viime viikon tiistaina. Pistepörssin kakkonen on Andreas Johnsson saldolla 10+11=21 ja kolmonen puolustaja Erik Gustafsson pistein 5+10.

HIFK:n tehokkain on Tomas Zaborsky. Lukema 7+3=10 oikeutta pistepörssissä sijaan 12.

Tiistain ottelua voit seurata MTV Max -kanavalta ja Katsomo-palvelusta alkaen kello 19.55. Lisätietoa CHL:stä löydät erikoissivultamme.