Rauman Lukko otti syksyn neljännen CHL-voittonsa, kun se kaatoi kotonaan Hamburg Freezersin 5-0.

Saksalaisista ei ollut Lukolle vastusta. Maalittoman avauserän jälkeen kotijoukkue latoi toisessa erässä vaajaaseen kymmeneen minuuttiin kolme osumaa ja karkasi voittoon (uutinen).

Neljän kierroksen jälkeen Lukko on tasapisteissä K-lohkon kärjessä myös täydet pisteet saalistaneen Luulajan kanssa.

Joukkueet kohtaavat kahdesti lohkon viimeisillä kierroksilla ja ratkaisevat lohkon kaksi kärkisijaa keskenään. Lohkovoittajat ja viisi parasta kakkosta menevät jatkoon.

– Pisteitä on kasassa niin paljon, että todennäköisesti yksi piste näistä kahdesta pelistä riittää jatkopaikkaan. Murehditaan niitä pelejä sitten ajallaan. Kaikki murheet tulevat aikajärjestyksessä, Lukon päävalmentaja Risto Dufva ennakoi.

CHL:n lohkotilanteet ja otteluohjelman löydät CHL-erikoissivuiltamme!