Jokerit oli lopulta todella tyly isäntä Admiralille torstain KHL-kierroksella, kun loppulukemat olivat kotijoukkueen eduksi peräti 7-3.

Ottelu oli vielä kahden erän jälkeen 3-3, mutta kolmannessa erässä kissa ja hiiri -leikki kääntyi täysin Jokereiden eduksi.

Admiralin maalilla suomalaisveskari Ari Ahonen jäi todella yksin hirveässä rallissa, eikä saanut tarvittavaa apua edessä olleelta puolustukselta.

Jokereiden maaleista ottelussa vastasivat Juhamatti Aaltonen, Jere Karalahti, Tommi Huhtala, Niklas Hagman, Linus Omark ja kahdesti osunut Steve Moses.

Maalilla Riku Helenius puolestaan ei ole hävinnyt vielä ottelun ottelua tällä kaudella.

Seuraava kamppailu narriryhmällä on edessä lauantaina, kun Atlant saapuu vieraaksi Hartwall Arenalle.

Tsekkaa KHL:n tilanteet erikoissivustoltamme täältä.