Buffalo Sabresin suomalaiskaksikko Joel Armia ja Rasmus Ristolainen antoivat hyviä näyttöjä harjoitusottelussa.

Sabres kohtasi treenipelissä Toronto Maple Leafsin. Toronto vei lopulta voiton rankkareilla 3-2.

Armia onnistui maalinteosssa voittomaalikilpailun neljännellä kierroksella. Hyökkääjä laukoi tarkasti alakulmaan ohi Jonathan Bernierin. Armian tasoitus ei kuitenkaan vienyt voittoon, sillä seuraavalla kierroksella Toronton Peter Holland teki maalin ja Buffalon Torrey Mitchell epäonnistui.

Ristolainen saalisti syöttöpisteen Sabresin 2-0-osumaan. Nicolas Deslauriers ohjasi Ristolaisen vedon maaliin toisessa erässä. Ristolainen sai eniten peliaikaa joukkueensa pelaajista, melkein 27 minuuttia.