Jokerit ottaa kotiotteluidensa lipunmyynnissä käyttöön ns. dynaamisen hinnoittelun, joka on tuttu esimerkiksi matkalipuista: lippunsa varhain hankkivat saavat tikettinsä halvemmalla kuin viime hetken ostajat.

Mikäli kiinnostus tiettyä ottelua kohtaan nousee kovaksi, hinnassa tapahtuu hienoinen nousu.

– Koemme, että tämä on nykyaikaa. Tällä tavalla pystymme pienimuotoisella säästöllä palkitsemaan ne ottelulipun hankkijat, jotka tekevät ostopäätöksensä varhain, Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen toteaa seuran tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan lippujen hintataso tulee kotiotteluissa pysymään samankaltaisena kuin aiemmilla kausilla.

Eri otteluissa on viime kausien tapaan hintaeroja otteluiden kesken. Lippujen hintatason määrittelyssä tärkeimpiä tekijöitä ovat olleet vastustaja sekä pelipäivä. Arkipäivät, kuten maanantai ja keskiviikko, ovat edullisempia kuin viikonvaihteen ottelut, perjantai ja lauantai.

Lipunmyynti Jokereiden runkosarjan kotiotteluihin maanantaina 18.8. klo 18, joskin tuolloin myyntiin tulevat vain seitsemän ensimmäisen kotipelin liput.

– Panostamme kausikorttien myymiseen vielä kauden alun jälkeen. Haluamme taata hyvät kausikorttipaikat myös myöhemmin ostaville, Kohonen perustelee.