New York Rangers karkasi Philadelphia Flyersilta kolmannen erän kolmen maalin myötä 4-1 voittoon NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa.

Flyersin tulokashyökkääjä Jason Akeson sai kolmannen erän puolivälin paikkeilla korkeasta mailasta 2+2 minuutin jäähyn, jonka aikana Rangers rokotti kahdesti. Varsinkin Brad Richards oli pelipäällä. Sentteri iski tehot 1+2.

Ottelu pysyi lukemien osalta tasaisena Akesonin jäähyyn asti. Tosin Rangers johti laukaisutilastoa selvästi läpi pelin. Lopulta Rangers vei tilaston luvuin 36-15.

Flyersin suomalaispuolustaja Kimmo Timonen ei onnistunut pisteiden teossa. Hänen teholukemakseen ottelussa jäi -2.

Rangersille voitto Flyersista seuran kotiareena Madison Square Gardenilla oli jo yhdeksäs peräkkäinen.