KHL:ssä eletään vahvaa aikaa huhujen tiimoilla ja kontrahteja syntyy jo lähes päivittäin.

Championat-sivuston mukaan Moskovan TsSKA:n päävalmentaja John Torchetti on saamassa jatkopahvin seuraltaan, vaikka kausi ei mennyt edes nappiin. TsSKA oli runkosarjan seitsemäs ja se hävisi Pietarin SKA:lle otteluvoitoin 0-4 jo ensimmäisellä kierroksella.

Championat vihjaa, että jenkkikoutsin sopimusmalli olisi jopa muotoa 2+1, mitä voisi jo pitää todella yllättävänä.

TsSKA:ssa pelasi viime sesongilla yksi suomalainen eli Ilari Filppula. Kaksi edellistä kautta Filppula tahkosi Jokereissa, kunnes päätti siirtyä KHL:ään moskovalaisseuraan.

Filppulan sopimus päättyi tähän kauteen, eikä ole ollenkaan mahdoton ajatus, että ex-Jokeri pukisi uudelleen narripaidan ylleen KHL:ssä. Varmaa ei ole myöskään se, että tarjoaako TsSKA jatkoa suomalaishyökkääjälle, jonka kausi ei ollut lähelläkään sitä, mitä mieheltä odotettiin.

– Haluanko tulevaisuudessa palata Jokereihin? Ehkä jonain päivänä, Filppula kertoi jo aiemmin elokuussa venäläismedialle.

On selvää, että Jokerit haluaa Filppulan takaisin rosteriinsa. Mutta se on sitten asia erikseen, että lähteekö Filppula pelaamaan pienemmällä palkalla ja kovemmalla veroasteella Jokereihin.