Avangard Omskin kiekkofanit haluavat, että Raimo Summanen palaa seuran pääkäskijäksi.

Omskilaisseuran virallisella fanifoorumilla on avoin kirje, joka on osoitettu Avangardin toimitusjohtaja Juri Karmanoville.

Fanien mielestä Summasen valinnan puolesta puhuvat aiempi KHL-kokemus ja näytöt. Fanit muistuttavat, että Summanen on seuran viimeisin koutsi, joka on vienut seuran palkinnoille: suomalaisekspertti käskytti Omskin KHL-finaaleihin pari sesonkia sitten.

Lisäksi fanit haluavat Summasen, koska hän kykenee saamaan aikaan tulosta nopealla aikavälillä. Summasen ja Avangard-fanien välit ovat selkeästi yhä lämpimät. Faneilla on syvä kunnioitus Summasta kohtaan.

Omskin fanit mainitsevat ymmärtävänsä vaikeudet, jotka liittyvät Summasen ja HIFK:n sopimuksen purkuun kesken kauden. Kiekkomaailmassa on kuitenkin kaikki mahdollista – etenkin kun puhutaan KHL:stä.

Omskilaisen urheiluportaalin arena55:n mukaan Avangard Omskin seurajohto harkitsee Summasen palkkaamista kyseisen avoimen kirjeen luettuaan. Tarve on akuutti, sillä Petri Matikainen sai kenkää tiistaina ja seura tarvitsee mahdollisimman nopeasti kovan luokan tekijän.