Tanskan MM-joukkueeseen valittu hyökkääjä Oliver Kjaer siirtyy ensi kaudeksi Lappeenrannan SaiPaan.

23-vuotias Kjaer on pelannut edelliset neljä kautta Tanskan pääsarjassa Rødovre Mighty Bullsin ja kasvattiseuransa Esbjerg Energyn riveissä. Päättyneellä kaudella monipuolinen 183-senttinen hyökkääjä takoi runkosarjassa 45 ottelussa komeat pisteet 18+30=48. Pudotuspeleissä hän teki 20 ottelussa pisteet 6+14=20.

Kjaer on tänä keväänä ensimmäistä kertaa Tanskan maajoukkueen mukana MM-kisoissa. Peliaikaa nuorukaiselle ei ole vielä kertynyt.

– Oliver on aktiivisen pelitavan omaava ja hyvin luisteleva pelaaja, joka pystyy ottamaan roolin sekä keskus että laitahyökkääjänä. Innolla odotamme, että saadaan taitava vahvistus mukaan osaksi joukkuetta, SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kommentoi uutta hankintaa.

SaiPan mukaan Kjaer muuttaa Lappeenrantaan elokuussa.

LUE MYÖS.