Philadelphia Flyers ja hyökkääjä Cam Atkinson ovat näillä näkymin suuntaamassa kesän aikana eri suuntiin.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger raportoi X:ssä, että Flyers on neuvotellut San Jose Sharksin kanssa vaihtokaupasta, jossa Atkinson on keskipisteenä.

Vaihtokaupan saaminen maaliin ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, sillä Atkinsonilla on sopimuksessaan kymmenen seuran siirron estävä pykälä. Dregerin tietojen mukaan 35-vuotias jenkkitaituri ei halua siirtyä Sharksiin, joka oli viime kaudella NHL:n jumbojoukkue.

Dreger kertoo, että Flyers on valmis ottamaan mahdollisessa vaihtokaupassa osan Atkinsonin 5,875 miljoonan dollarin palkasta omaan palkkakattoonsa.

Flyersin äärimmäisenä vaihtoehtona on Atkinsonin kesään 2025 ulottuvan sopimuksen ostaminen ulos.

Atkinson pelasi päättyneellä kaudella Flyersin riveissä 70 ottelua tehoin 13+15=28. Taitava yhdysvaltalainen oli kauden 2022-23 sivussa loukkaantumisen takia.

Atkinson on pelannut NHL-urallaan Flyersin lisäksi Columbus Blue Jacketsissa. Yhteensä hän on tahkonnut taalaliigassa 770 ottelua (249+231=480).

Darren Dreger

@DarrenDreger
The Flyers continue to explore options around veteran Cam Atkinson. SJ has trade interest, but sources say Atkinson isn’t keen on a move to the Sharks. Philly will eat a good chunk of the final year of his contract. Buyout is also an option, as is keeping him in the mix.

LUE MYÖS: