Jesse Puljujärven kausi jatkuu Pittsburgh Penguinsin AHL-seura Wilkes-Barre/Scrantonissa. Penguinsin GM Kyle Dubas kertoi asiasta Penguins Liven GM Showssa.

– Näyttäisi siltä, että lähipäivinä Puljujärvi menee Wilkes-Barreen, jos hän pystyy harjoittelemaan hyvin ja aloittaa siellä palautumisprosessinsa peleihin, Dubas perustelee.

Puljujärvi solmi Penguinsin kanssa testisopimuksen joulukuussa. Try-out-diilin alainen pelaaja ei voi kuitenkaan osallistua joukkueen otteluihin. AHL:ssä Puljujärvi voi kuitenkin pelata nykyisen sopimuksensa turvin 25 ottelua.

– Olisi meillle valtava boosti, jos hän pääsisi takaisin sillä parin vuoden takaiselle tasolleen. Kun pelasimme lyhennetyllä kaudella Edmontonia vastaan 10 kertaa ollessani Torontossa, minusta tuntui, että hän oli silloin parhaimmillaan. Hän karvasi erittäin hyvin ja teki pelin avaamisesta vaikeaa. Hän ajoi maalille ja kiusasi maalivahteja ja puolustajia, Dubas muistelee.

– Sitä haluamme ja odotamme häneltä. Meillä on suunnitelma hänen varalleen, Dubas perustelee Puljujärven AHL-komennusta.