Ruotsin kiekkopiirejä on kohdannut valtava tragedia. 15-vuotias Frölundan juniorikiekkoilija Henrik on löydetty kuolleena sunnuntai-iltana.

Henrik ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina. Katoamishetkellä hänellä kuvailtiin olleen yllään punainen huppari, jossa oli Frölundan logo. Henrik ehti olla kateissa lähes viikon ajan ennen ruumiin löytymistä.

– Näinä vaikeina surun ja menetyksen hetkinä Frölunda HC keskittyy tukemaan Henrikin perhettä, vanhempia sekä joukkuetovereita ja heidän perheitään. Organisaatio on palkannut ammattiapua, jotta kaikki saavat tarvitsemaansa apua ja tukea, Frölunda kertoo tiedotteessa.

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan poliisi on pidättänyt 16-vuotiaan pojan murhasta epäiltynä. Tapaukseen liittyen pidätettiin toinenkin 16-vuotias poika, mutta hänet vapautettiin maanantaina.