Connor McDavid löysi viime kaudella jälleen uuden vaihteen koneistostaan ja rikkoi runkosarjassa liki mielipuolisen 150 tehopisteen rajan.

64 maalia ja 153 tehopistettä on lukema, johon yhdenkään pelaajan ei uskottu pystyvän nyky-NHL:ssä. Edmonton Oilersin puolustaja Vincent Desharnaisin mukaan 26-vuotiaalta megatähdeltä voidaan kuitenkin odottaa ensi kaudella vielä viime kauttakin dominoivempia otteita.

– Tunnelma pukukopissa (viime kauden päätyttyä) oli mieletön. Vain pelaajat olivat paikalla. Connor nousi ylös ja puhui meille. Se oli ensimmäinen kerta, kun näin hänessä niin paljon tunnetta ja turhautuneisuutta. Ensimmäinen asia, joka minulle tuli mieleeni oli, että voin vaikka vannoa, ettei NHL tule olemaan valmis hänen ensi kauteensa.

– Lupaan teille: Hän tulee laittamaan ennätykset uusiksi jälleen kerran. Täytyy koputtaa puuta sen puolesta, että hän pysyy terveenä, mutta kerron teille: Se tulee olemaan ilkeää katsottavaa. Hän ja Leon (Draisaitl) tulevat olemaan vaarallisia, Desharnais ennustas No Restriction -podcastissa.

Kuulostaa todellakin siltä, että McDavid on viimein valmis johdattamaan joukkueensa Stanley Cupin finaaleihin.