Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho oli liekeissä Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä pelatussa ottelussa. Hän iski hattutempun ja viimeisteli yhteensä tehot 3+1, kun Hurricanes voitti Buffalo Sabresin lukemin 5-3.

Aho iski kahdeksan peliminuutin jälkeen joukkueensa avausmaalin ja viimeisteli muutaman minuutin kuluttua toisen osuman ylivoimalla. Molemmat maalit syntyivät suoraan syötöistä lähteneillä laukauksilla.

Hurricanesin kolmanteen maaliin Aho kirjautti syöttöpisteen. Hän pyörähti komeasti maalin kulmalla ja jakoi kiekon Martin Necasille, joka viimeisteli joukkueelleen johto-osuman. Aho viimeisteli hattutemppunsa tyhjään maaliin.

Teuvo Teräväinen syötti Ahon ensimmäisen ja kolmannen maalin kirjauttaen pisteet 0+2. Joukkueen neljännen maalin iski puolestaan Jesperi Kotkaniemi, jolle osuma oli kauden ensimmäinen. Antti Raanta kirjautti voiton 22 torjunnallaan.

Aholla on tältä kaudelta kasassa tehopisteet 7+8=15, kun takana on 11 ottelua. Teräväinen on kerännyt samaan ottelumäärään tehot 0+5 ja Kotkaniemi puolestaan pisteet 1+2.